Home / Monden / Trădare, trădare, de trei ori trădare! Bernadett de la ”Puterea Dragostei” îl înjunghie pe Iancu Sterp pe la spate înainte de finala Survivor România

Trădare, trădare, de trei ori trădare! Bernadett de la ”Puterea Dragostei” îl înjunghie pe Iancu Sterp pe la spate înainte de finala Survivor România

După luni bune în care Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a sperat că va reușit să îl îmbrobodească pe Iancu Sterp, finalistul de la Survivor România, lucrurile s-au așezat cum nu se poate mai bine pentru focoasa blondină, iar acum se iubește cu Philip, colegul ei de emisiune.

Berna

Și, normal, cum sentimentele pentru Iancu Sterp s-au stins, definitiv, Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a decis să susțină un alt concurent în finala de la Survivor România.

”Iancu chiar mi-a plăcut cu adevărat. Ne-am despărțit când a intrat el la ”Puterea Dragostei… Ultima oară ne-am văzut la București, el avea de filmat o piesă și atunci ne-am întâlnit și am vorbit mai multe lucruri. (…) Mai mult și mai mult îl plac pe Iancu. Pe Jador îl simpatizam pentru cum era el, năzdrăvan. Dar, pe partea cu sentimente, Iancu era sincer, era foarte sincer. Cu el aș putea să leg o relație, că aș avea încredere în el. Eu încă suspin după el”, ne spunea Bernadett de la ”Puterea Dragostei” acum ceva vreme. Doar că, odată reîntoarsă în casa ”Puterea Dragostei”, Iancu Sterp a fost dat uitării, frumoasa blondină îndrăgostindu-se de Philip și, mai mult decât atât, acum Bernadett de la ”Puterea Dragostei” își face planuri de măritiș.

Normal, Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a urmărit cu mare atenție show-ul fenomen de la Kanal D, Survivor România și, recunoaște ea, este fana Faimoșilor, chiar dacă Iancu Sterp, cle cu care avea o afinitate în trecut, este în echipa Războinicilor. ”Mi-a plăcut foarte mult de Asiana, e delicată, furmoasă și foarte ambițioasă. Am admirat-o, mi-a părut rău că a ieșit din competiție. Acum, normal, țin cu Elena Ionescu. Ar fi culmea să țin cu iancu Sterp, mai ales acum… În plus, mi-a plăcut foarte mult cum Elena Ionescu s-a luptat cu toată lume,a nu s-a lăsat călcată în picioare și a dovedit că este o femeie puternică”, ne-a spus, în exclusivitate, Bernadett de la ”Puterea Dragostei”.

Bernadett de la ”Puterea Dragostei” a înnebunit lumea cu formele ei

”Nu degeaba m-am chinuit atât să îl cuceresc, am luptat o lună pentru el. Iar acum, el m-a întrebat ce aș face dacă la finalul competiției m-ar cere de nevastă. Și, ca să fiu sinceră, văzând că nici el nu glumete, recunosc că aș spune un Da din toată inima. Chiar îmi place mult de el, lui de mine la fel, simt că ne potrivim.Așa că, nu cred că se va întâmpla ceva ca să mai dăm înapoi, ies de la ”Puterea Dragostei” deja măritată”, ne-a spus, jubilând de fericire, frumoasa Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, cea care o susține, acum, din toată inima, pe Elena Ionescu în fața lui Iancu Sterp în finala de la Survivor România.

About dadmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *